Velkommen til mediejura.dmjx.dk

Velkommen til vores nye website om medieret og presseetik. Det afløser mediejura.dk, som ikke længere er offentligt tilgængelig.

Den nye hjemmeside har fået et andet udseende, nyt indhold og nye funktioner. Målgruppen er journalister og fotografer, medier og andre med behov for en professionel, pålidelig og opdateret kilde til nyheder på det medieretlige og presseetiske område, herunder studerende og undervisere på journalist- og medieuddannelser.

paragrafferSitet er opbygget som en blog, hvor vi løbende vil poste nyheder, viden og synspunkter om medieret og presseetik. Vi vil desuden orientere om nye artikler og bøger på området og informere om kommende begivenheder og arrangementer af interesse for vores brugere. Som noget nyt indeholder sitet en stribe gode råd om forskellige emner, som i praksis ofte giver anledning til tvivl og fejl. De gode råd vil blive opdateret i takt med retsudviklingen og brugernes behov.

Noterne til bogen Mediejura af Oluf Jørgensen og de mest værdifulde kommentarer fra 2014 på mediejura.dk er flyttet med over på det nye site. Hvis nogen måtte savne materiale fra det gamle site, vil bibliotekar Ketty Jensen (kj@dmjx.dk) og fagmedarbejder Annegrete Skovbjerg (as@dmjx.dk) være behjælpelige med at finde det frem.

Vi er også på de sociale medier. Du kan holde dig opdateret om medieret og presseetik ved at følge Vibeke Borberg på Twitter @VibekeBorberg.

Det nye site er udviklet af mediejura.dmjx.dk’s redaktionsteam, som består af webredaktør Anders Krogh Møller, bibliotekar Ketty Jensen, fagmedarbejder Annegrete Skovbjerg og forskningschef i medieret Vibeke Borberg.

Vi håber, at I vil tage godt imod vores nye site og bruge det flittigt.

Muligheden for at kommentere er slået fra.