Efterforskning af hadefulde ytringer på Facebook

Politianmeldelse fra ung dansk muslim fører nu til efterforskning af hadefulde ytringer på Facebook

Østjyllands Politi har besluttet at efterforske en anmeldelse om et større antal hadefulde ytringer på Facebook efter angrebet på Charlie Hebdo i Paris i januar. Ytringerne var rettet mod muslimer, og anmelderen følte sig som dansk muslim personligt ramt, har hun oplyst til bl.a. TV2 Østjylland. Politiet vil nu afhøre en række personer, som har postet sådanne opslag, og vil derefter tage stilling til, om der skal rejses tiltale for bl.a. overtrædelse af straffelovens racismeparagraf.

Se mere på TV 2 Østjylland inkl. interview med Vibeke Borberg

Skriv en kommentar

Du kan anvende følgende HTML HTML:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>